KUĆA OBITELJI VIDOVIĆ
 

Na samoj obali uvale Barbišćevica, 20-ak metara od mora nalazi se kuća obitelji Vidović. Parcela ne graniči sa susjednim vikendicama već je okružena putem, a uz samu kuću raste mediteransko bilje koje štiti gosta od znatiželjnih pogleda.
Ispred same parcele je mulet za sunčanje, te postolje za suncobran ako ga gost želi koristiti. Mulet ima vez na koji gost može privezati svoj gumenjak ili ako ga pak ne donese sa sobom može koristiti već privezanu barku.
Sama kuća podjeljena je na dva apartmana, tj. u prizemlju je mali apartman za 2 osobe, te na katu apartman koji može primiti i do 7 ljudi.
 

 
APARTMAN A - 2 ležaja
 
Apartman A nalazi se u prizemlju kuće. Površina mu je 35 m2, a sastoji se od kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka koji su spojeni u jednu prostoriju te se tu nalazi i bračni ležaj. Apartman ima izlaz na terasu od 15 m2 sa pogledom na uvalu.
 
MJESEC
CIJENA APARTMANA A
KN/ DAN
7. i 8 .
200
6. i 9.
150
svi ostali
75
+ boravišna pristojba

APARTMAN B - 6+1 ležaj
     
Apartman B nalazi se na prvom katu kuće. Površina mu je 100 m2, a sastoji se od kuhinje i dnevnog boravka koji su spojeni u jednu prostoriju, tri sobe sa po 2 ležaja, kupaonicom i WC-om. Apartman ima izlaz na balkon od 20 m2 sa pogledom na uvalu.
 
MJESEC
CIJENA APARTMANA B
PO OSOBI KN/ DAN
7. i 8.
90
6. i 9.
75
svi ostali
40
+ boravišna pristojba
Designed by Blondy - hosting by PONDI